سلطان تنیس هم رفت

کامبیز درفشی جوان دارنده طولانی‌ترین دوران قهرمانی کشور در رشته تنیس درگذشت. او معتبرترین تنیسور دهه ۶۰ کشورمان بود.       به گزارش “مازنداسپرت“، کامبیز که چهره جذاب و بشاشش  در عکس روزگار کهنسالی قابل تشخیص نبود، در سن ۱۶ سالگی به ورزش تنیس روی آورد و با تمرینات جدی و مستمر خود توانست […]

کامبیز درفشی جوان دارنده طولانی‌ترین دوران قهرمانی کشور در رشته تنیس درگذشت. او معتبرترین تنیسور دهه ۶۰ کشورمان بود.

 

 

 

به گزارش “مازنداسپرت“، کامبیز که چهره جذاب و بشاشش  در عکس روزگار کهنسالی قابل تشخیص نبود، در سن ۱۶ سالگی به ورزش تنیس روی آورد و با تمرینات جدی و مستمر خود توانست در مدت کمتر از دو سال به عضویت تیم ملی جوانان راه یابد.


او یک سال در سال ۱۳۵۲ در سن ۱۹ سالگی عضویت تیم ملی و عضویت تیم دیویس کاپ ایران را بدست آورد  و به همراه علی مدنی اولین مدال نقره بازیهای آسیایی در سال ۱۹۷۴ تهران در قسمت دو نفره را گردن آویز خود کردند و در مسابقات تیمی هم با کشور پاکستان مشترکا مقام سوم تیمی را احراز نمودند.


 کامبیز، در سال ۱۹۷۵ در مسابقات قهرمانی تنیس آسیا همراه منصور بهرامی مقام اول دو نفره آسیا و مقام سوم انفرادی قهرمانی تنیس آسیا را بدست آورد.


او از سال ۱۳۵۳ -۱۳۵۷ و۱۳۶۷- ۱۳۷۳ بمدت ۱۰ سال در عضویت تیم دیویس کاپ ایران بود و در کارنامه ورزشی وی افتخارات فراوانی در داخل کشور و همچنین خارج کشور در مسابقات داخلی و بین المللی موجود است . وی عضو تیم باشگاههای عقاب و استقلال بود از او می شود به عنوان یکی از باهوشترین بازیکنان زمان خود نام برد.


رقابت‌های جذاب درفشی جوان با محرم خدایی در دهه ۶۰ به نوعی دربی بزرگ تنیس بود و این ورزش را به رشته‌ای پر طرفدار تبدیل کرد که تماشاگران مسابقاتش را پی می‌گرفتند. این دو بارها به مصاف هم رفتند تا علاقه مندان تنیس یک رقابت واقعی و جذاب را دنبال کنند .

مرحوم درفشی جوان برای رشته تنیس شبیه مجید احتشام زاده رشته پینگ‌پونگ و قهرمانان مطلق رشته‌های خاص در ایران بود. قهرمانانی مثل خسرو هرندی در شطرنج و …

یادش را گرامی می‌داریم.

 

منبع:ورزش۳