با تیم‌های حاضر در رقابت‌ها یورو ۲۰۱۶ بهتر آشنا شویم مجارها پرافتخاترین تیم گروه F ولی سال‌هاست در خواب زمستانی به سر‌می‌برند

شاگردان استورک به دنبال بازگرداندن دوران طلایی فوتبال مجارستان هستند تا یاد افتخارات گذشته را زنده کنند.   به گزارش مازند اسپرت با نگاه به کارنامه تیم‌ملی مجارستان متوجه می‌شویم که این تیم پرافتخارترین تیم گروه F یورو ۲۰۱۶ است. زیرا در رقابت‌های جام‌جهانی ۹ بار حضور داشته است که دو بار به فینال این رقابت‌‌ها رسیده […]

شاگردان استورک به دنبال بازگرداندن دوران طلایی فوتبال مجارستان هستند تا یاد افتخارات گذشته را زنده کنند.

خبرگزاری فارس: مجارها پرافتخاترین تیم گروه F ولی سال‌هاست در خواب زمستانی به سر‌می‌برند

 

به گزارش مازند اسپرت با نگاه به کارنامه تیم‌ملی مجارستان متوجه می‌شویم که این تیم پرافتخارترین تیم گروه F یورو ۲۰۱۶ است. زیرا در رقابت‌های جام‌جهانی ۹ بار حضور داشته است که دو بار به فینال این رقابت‌‌ها رسیده است که جای تحسین دارد. اما هر دوبار هم ناکام مانده است. اولین باری در سال ۱۹۳۸ مقابل آتزوری مغلوب شد و با نتیجه ۴ بر ۲ بازی را واگذار کرد تا ایتالیا فاتح جام‌جهانی باشد.
مجارستان در جام‌جهانی ۱۹۵۴ هم توانست خود را به فینال این رقابت برساند اما این‌بار ژرمن‌ها مقابل آنها بودند. میزبانی این رقابت‌‌ها در سوئیس بود. بازی نفس‌گیر فینال میان مجارستان و آلمان غربی برگزار شد که ژرمن‌ها موفق بودند و مجارها باز هم در حسرت قهرمانی ماندند.

مجارها در رقابت‌های یورو هم بد نبودند با نگاه به کارنامه آنها می‌بینیم که آنها به یک مقام سومی و یک مقام چهارمی دست پیدا کنند. حال با این کارنامه خوب آنها در گروه F با پرتغال، اتریش و ایسلند همگروه شدند که آسان‌ترین گروه یورو ۲۰۱۶ به شمار می‌آید. تنها رقیب جدی مجارستان پرتغال است.

اگر مجارستان مصدوم و محرومی نداشته باشد در درون دروازه گابور کرالی گلر باتجربه‌اش قرار می‌گیرد. در خط دفاعی فیولا، ژوهانس، گوزمیس و کادر بازی می‌کنند. در خط میانی الک، گرا، دزوژیک و کلین‌هسلر بازی می‌کنند. اما در خط حمله برای مجارها لورنسیوس و سازالای توپ‌می‌زنند.

برند استورک

این مربی ۵۱ ساله مجار به دنبال تجدید روزهای اوج مجارستان آن زمان که توانستند به فینال جام‌جهانی راه یابند. اما برای محقق کردن این آرزو کار آسانی را پیش رو ندارد. استورک کار مربیگری را با تیم جوانان قرقیزستان شروع کرد تا اینکه توانست در سال ۲۰۱۲ هدایت تیم المپیاکوس را برعهده گرفت. وی ۳ سال این تیم را هدایت کرد و در سال ۲۰۱۵ هدایت تیم‌ملی مجارستان را برعهده گرفت. وی توانست در مرحله‌پلی آف با پشت سر گذاشتن اتریش به مرحله نهایی یورو راه یابد.
با توجه بر اینکه او در آسان‌ترین گروه یورو قرار گرفته است و تنها حریف جدی آن پرتغال است امیدوار است از این مرحله بالا برود.

ژوزف بوژیک

با نگاه به کارنامه بازیکنان مجارستان متوجه می‌شویم که ژوزف بوژیک با ۱۰۱ بازی در صدر قرار دارد. اما این رکود در این رقابت‌ها به دست کرالی گلر باتجربه مجارها شکسته می‌شود زیرا او هم ۱۰۱ بازی در کارنامه خود دارد و در آستانه شکستن این رکورد است./فارس