سایت فدراسیون جهانی تکواندو گزارش داد “نابودگر” لقب جدید تکواندوکار المپیکی تیم ملی ایران

سایت فدراسیون جهانی تکواندو در خصوص مهدی خدابخشی نماینده ایران در المپیک برزیل گزارشی را ارائه کرده که در آن از وی به عنوان نابودگر یادکرده است.   به گزارش مازنداسپرت فدراسیون جهانی تکواندو در پایان مسابقات فینال گرندپری ۲۰۱۵ و پس از اعلام اسامی نفراتی که از طریق “رنکینگ سیستم” مجوز شرکت در بازی‌های المپیک ریودوژانیرو […]

سایت فدراسیون جهانی تکواندو در خصوص مهدی خدابخشی نماینده ایران در المپیک برزیل گزارشی را ارائه کرده که در آن از وی به عنوان نابودگر یادکرده است.

خبرگزاری فارس: "نابودگر" لقب جدید تکواندوکار المپیکی تیم ملی ایران

 

به گزارش مازنداسپرت فدراسیون جهانی تکواندو در پایان مسابقات فینال گرندپری ۲۰۱۵ و پس از اعلام اسامی نفراتی که از طریق “رنکینگ سیستم” مجوز شرکت در بازی‌های المپیک ریودوژانیرو ۲۰۱۶ را بدست آوردند، در خصوص “مهدی خدابخشی” گزارشی را برروی خروجی سایت خود قرار داد و از او بعنوان “نابودگر” یاد کرد. آنچه در ادامه خواهید خواند، گزارش فدراسیون جهانی تکواندو در خصوص مهدی خدابخشی است.

اگر از هر کارشناس تکواندو سوال کنیم، قدرتمندترین ماشین مبارزه در حال حاضر کیست پاسخ می دهد: “مهدی خدابخشی.”

گرچه او نتوانست به دلیل آسیب در فینال مسابقات گرندپری حضور داشته باشد، اما توانست سهمیه المپیک ریو ۲۰۱۶ را دریافت کند. او صدرنشین رنکینگ وزن ۸۰- کیلوگرم، قهرمان جهان، قهرمان آسیا، بازیهای آسیایی و دارنده ۳ مدال طلای مسابقات فینال گرندپری است.

مهدی خدابخشی ملقب به نابودگر است، اما فامیلی او استعداد خدادادش را بهتر بیان می‌کند. مهدی از ۴ سالگی به یادگیری تکواندو پرداخت و می گوید، تمام خانواده‌اش تکواندوکار هستند و اکنون در سن ۲۴ سالگی با دان ۴ یکی از ارزشمندترین دارایی‌های فدراسیون تکواندوی ایران است.

یکی از مهم ترین مبارزاتی که موجب مطرح شدن مهدی خدابخشی شد، مبارزه‌اش با “ارون کوک” در فینال مسابقات گرندپری ۲۰۱۴ بود. مهدی، اعتقاد دارد حمایت یکپارچه تماشاچیان از “ارون” که در آن زمان صدرنشین رنکینگ بود به او انگیزه بیشتری برای مبارزه داد. “ارون کوک” در راند سوم تمام تلاش خود را کرد که با ضربات گردبادی خدابخشی را شکست دهد، اما مهدی در کمال آرامش با امتیاز ۱۳-۱۱ برنده این دیدار شد.

اگر فیزیک مناسبی برای تکواندو وجود داشته باشد، بی شک می توان فیزیک مهدی خدابخشی را مثال زد. ضربات جلوی پای او بسیار قوی است، اما او به ضربات چرخشی پا علاقه دارد. مهدی هنگام مبارزه با اعتماد به نفس بالایی که دارد بسیار خطرناک به نظر می رسد و سعی می کند طوری مبارزه کند که تماشاچیان از دیدن بازی او لذت ببرند، اما اینطور عنوان می‌کند، که حرکاتش هنگام مبارزه، خارج از اراده او است و مشاهده مبارزاتش موجب حیرت خودش می شود! او تمرین‌های سخت را موجب قدرتمند شدن پاهایش می‌داند و معتقد است، در سیستم جدید تکواندو، تنها فیزیک کافی نیست و باید قبل از هر مبارزه، رقبا آنالیز شوند.

هیچکس شکست ناپذیر نیست و ویرانگر در مسابقات گرندپری منچستر ۲۰۱۵ به دلیل پیچ خوردگی مچ پا در نیمه نهایی، نتیجه را به “لوتالو محمد” از کشور میزبان واگذار کرد. روند درمانی او هم اکنون در حال انجام است و معتقد است به زودی به آمادگی کامل جسمی خواهد رسید.

موفقیت‌های او در سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵، تکنیک و تاکتیک های هوشمندانه او را ثابت می کند، اما مهدی خدابخشی برای جلوگیری از آنالیز شدن توسط رقبایش در المپیک ریودوژانیرو، می‌خواهد نمایش جدید و متفاوتی را ارائه دهد. مهدی می گوید: هدفم کسب مدال طلای المپیک است و مطمئن نیستم بعد از المپیک به مبارزاتم ادامه دهم یا نه. فشار و استرس زیاد ناشی از مسابقات بر زندگی شخصی‌ام تاثیر گذاشته است. دوست دارم آرامش داشته باشم./fars