در گردهمایی هیات های ورزشی مازندران با مدیرکل ورزش چه گذشت!؟

دکتر رنگرز در دیدار با روسا و مسئولان هیات های ورزشی استان گفت : مازندران به تنهایی یک سوم افتخارات ورزشی کشور را کسب کرد و بعنوان قلب ورزش کشور جایگاه ورزش در این استان بسیار مهم است.

به گزارش مازند اسپرت (مازند ورزش)،گردهمایی هیات های ورزشی استان مازندران به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش با حضور مدیرکل ورزش و جوانان، معاونین، مسئولان ستادی ، روسا و نواب رئیسان هیات ها در سالن سیدرسول حسینی ساری و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

دکتر رنگرز در این نشست که در فضای صمیمی برگزار شد ضمن قدردانی از تلاش های مسئولان هیات های ورزشی استان گفت : بنده هم بعنوان عضو کوچکی از ورزش استان خود را نوکر جامعه ورزش مازندران می دانم و خدا را شاکرم که در این برهه از زمان می توانم به ورزش کمک کنم.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با اشاره به مطالبات ناجیان غریق مازندران بیان داشت؛ مسئولیت نجات جان بسیاری از انسان ها بعهده ناجیان غریق است و قطعاً پیگیری های مجدانه ای برای مرتفع ساختن مطالبات این عزیزان صورت خواهد گرفت.
وی با تاکید براینکه همه باشگاه ها طبق قانون باید مجوز بگیرند افزود؛ ساماندهی باشگاه ها و پیگیری ساخت و تجهیز و مرمت خانه های تخصصی رشته های مختلف ورزشی جزو اولویت های دستگاه ورزش و جوانان است چراکه مازندران به تنهایی یک سوم افتخارات ورزشی کشور را کسب می کند و بعنوان قلب ورزش کشور جایگاه ورزش در این استان بسیار مهم است.
رنگرز عدم تناسب امکانات و افتخارات ورزشی در مازندران را مورد اشاره قرار داد گفت : اگر می توانیم اینگونه در ورزش درخشان ظاهر شویم مدیون تلاش های ورزشکاران و همت همکاران در هیات های ورزشی هستیم که با دستان خالی ورزش مازندران را در صدر قرار داده اند.
مدیرکل ورزش و جوانان تحریم های اقتصادی و آسیب های کرونا را دو عامل مهم در افزایش مشکلات حوزه ورزش دانست و اظهار داشت؛ در تلاش هستیم بعد از موج سوم کرونا با رعایت پروتکل های بهداشتی شاهد بازگشایی اماکن ورزشی باشیم چراکه در این ۹ ماه حمایتی از ورزشی های نشده و به اعتقاد بنده یکی از راهکارها بازگشایی هرچه سریعتر اماکن ورزشی است.
دکتر رنگرز با اشاره باینکه سهم بانوان و جوانان در مدیریت ورزش باید دیده شود افزود؛ ساحل کم نظیر استان می تواند محلی برای گسترش فعالیت های ورزش همگانی باشد که با کمک شهرداری ها و بخش خصوصی می توان به این اهداف دست یافت.
وی استفاده از ظرفیت صداوسیما و رسانه ملی را در فراهم آوردن بستر بخش خصوصی و حامیان مالی برای ورزش مازندران موثر دانست و گفت : استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی نیز می تواند در امر آموزش در محدودیت ها کرونایی مفید واقع شود.
گفتنی است در ابتدای این نشست، روسا و نواب رئیسان هیات های ورزشی استان سئوالات و دغدغه های خود را مطرح کردند که ؛ مشکلات اقتصادی و تامین بودجه، هماهنگی ادارات شهرستان با هیات ها، خانه های تخصصی برای رشته های مختلف ورزشی، حمایت و برنامه ریزی برای مستعدین ورزشی در رده های سنی، تبعات تعطیلی اماکن ورزشی برای ورزش مازندران، تعامل ورزش با صداوسیما و رسانه ملی و حمایت از بخش خصوصی و استفاده از سرمایه گذار در توسعه ورزش، مهمترین مباحث مطرح شده در این گردهمایی بود.
و اما خلاصه ای از صحبت های روسای هیات ها و حواشی این نشست :

** انتقاد از وضعیت حقوق ناجیان غریق توسط مشاور هیات نجات غریق / در این نشست، خواستار رسیدگی به وضعیت اسفناک ناجیان غریق شدند.

** تخریب باشگاه های بیلیارد _ گروه مشاوره قوی ای ترتیب بدید که همراه با ارائه مشکلات راه حل را هم بگویند. ما در هیات بولینگ و بیلیارد میتوانیم حامی دستگاه ورزش باشیم / ما باشگاه های خوبی داریم .

** به رشته های انفرادی توجهی نمی شود.در بدمینتون جزو سه هیات برتر کشور هستیم ولی یک خانه تخصصی بدمینتون نداریم. تمام اصناف باز است به جزو ورزش! در طول این سال ها تجلیل از ورزشکارا و قهرمانان نداریم. چرا روسای هیات های ما فقط باید در این جلسات حرف بزنند!؟ چرا جلسات تخصصی برای هیات ها برگزار نمی شود که هیات ها راحت صحبت هایشان را انجام دهند!؟

** تقاضا داریم ساختمان اسکواش به هیات اسکواش برگردد.

** زورخانه مسجد دوم ما ایرانی‌هاست. ورزش زورخانه ای یک فرهنگ است و ما برای فرهنگ سازی در این فضا میتوانیم استفاده کنیم‌.

** ما در کاراته قهرمانان زیادی داشتیم اما جوابگوی مطالبات بچه ها نیستیم.

** پیگیر دعوت شدن ورزشکاران مازندرانی به تیم ملی باشید. در هندبال بچه های ما به اردوهای ملی میروند ولی در لیست نهایی در تیم ملی دیده نمی شوند و حمایت نمی شوند. ما امکانات ساحلی خوبی داریم و میخواهیم این بستر برای هندبال فراهم شود. بخاطر کرونا تقاضا داریم سایت تخصصی برای برگزاری کلاس ها به صورت وبینار برگزار کنیم ولی اداره کل سایتی برای این کار ندارد. مربیان و داوران ما اصلا بیمه نیستند.تقاضا داریم حداقل داوران ما برای رفتن در قضاوت بیمه باشند تا مشکلی برای این عزیزان پیش نیاید.

** گلف کمتر دیده می شود چون همه فکر می کنند ورزش پولدارهاست. کمبود زمین گلف داریم و فقط زمین مینی گلف داریم. نگاه ویژه ای به گلف داشته باشید و حمایت کنید.

** بدون تاتامی در جودو نمیتوان ورزش کرد. تاتامی را از فدراسیون می شود انجام داد ولی جایی نداریم که تاتامی را قرار دهیم. دریافتی جودو صفر ریال بوده است.

** مربیان ما از نفس افتادند و منابع درآمدی آنها از بین رفته است‌. ورشکستگی ای بعد از کرونا گریبان ورزش مازندران را خواهد گرفت که باید راه چاره ای برایش در نظر گرفت.

** سهم ورزش ما در صداسیمای استان بسیار ناچیز و اندک است .

** شمشیربازی سالن تخصصی ندارد. سالن مرکز استان ما ۸۰ متر فضا دارد. فضایی برای ما در نظر بگیرید که بتوانیم قهرمانان بهتری پرورش بدهیم.

** دانش آموزان ما به چاقی زودرس رسیدند. به داد بچه هایمان برسیم. از ظرفیت ورزش دانش آموزی استفاده کنیم تا دچار چنین مشکلاتی نشیم.

** دغدغه ورزش رزمی بحث تقسیم منابع بودجه بود. مدیر ارشد استان پاسخگو باشد که ما بودجه کمی داریم.

** چرا بعضی روسای ما هنوز دیپلم هستند؟ ورزش دانشگاهی برای روسای هیات ها ثبت نام بدون کنکور دارد ولی استقبالی نداریم از هیات ها! تعاملی با هیات دانشجویی با سایر هیات ها باید برقرار شود تا همه روسا تحصیل کرده شوند.

** از بین هیات های ورزشی مجمعی تشکیل بدهیم و نفراتی را انتخاب کنیم که بتوانند پیگیر مشکلات هیات ها باشند. دفتر هیات های ورزشی در شان هیات های ورزشی نیست.

** هیات کشتی با این همه پیشینه؛ شما بیایید خانه کشتی ما را ببینید. خانه کشتی روی سر ما دارد خراب می شود. کشتی ما سال ها آبروداری کرد برای ورزش ایران، ولی در بحث بودجه حمایت کننده نداریم. بودجه فوتبال اگر ده درصدش به کشتی تعلق بگیرد ما در المپیک مدالهای بیشتری را نسبت به قبل خواهیم گرفت.