آفلاین بودن گیتها؛ بزرگترین مشکل تماشاگران !
آفلاین بودن گیتها؛ بزرگترین مشکل تماشاگران در بحث بلیتفروشی الکترونیکی است.
به گزارش مازند اسپرت (مازند ورزش)،در حالی که زیرساخت مناسبی برای اینترنتی شدن فروش بلیطها و الکترونیکی شدن ورود به ورزشگاهها در بسیاری از شهرها تعبیه نشده اما مسئولان فدراسیون فوتبال به هر ترتیب ممکن و حتی به قیمت خالی شدن ورزشگاه و بیتفاوت شدن مردم نسبت به فوتبال، میخواهند با این زیرساختهای ضعیف، هر طور که شده مردم با تهیه بلیت اینترنتی وارد ورزشگاه شوند.
تجربه چند هفته اخیر و واکنشهای منفی مردمی در بسیاری از شهرها نشان داده تا وقتی که زیرساختهای مناسب برای این مقوله آماده نشود، روزبهروز شاهد استقبال ضعیفتر مردم در ورزشگاهها خواهیم بود.
یکی از شهرهایی که از این اتفاق بیشترین آسیب را دیده، قائمشهر و هواداران پرشور نساجی هستند.
در نخستین بازی خانگی نساجی و پیکان شاهد سکوهای خالی ورزشگاه شهید وطنی بودیم که برای همگان این مسئله شگفتبرانگیز بود.
حضور ۱۰ الی ۱۵ هزار نفره هواداران نساجی در هر بازی فصل گذشته لیگ برتر در ورزشگاه وطنی به ۴ هزار نفر نزول پیدا کرد.
مضاف بر اینکه باشگاه نساجی بیشترین ضرر را از این اتفاق خواهد دید، هم به لحاظ مالی و هم حمایت هواداری، رفته رفته شاهد موج بیانگیزگی مردم نسبت به فوتبال نیز خواهیم بود.
متاسفانه بهدلیل آفلاین بودن گیتهای الکترونیکی، ۵ ساعت مانده به شروع بازی، زمان بلیتفروشی به پایان میرسد و این بزرگترین ایراد این طرح است.
اگر گیتهای الکترونیکی از سازوکاری آنلاین بهرهمند بود، حتی وسط بازی هوادار میتوانست بلیت بخرد و وارد ورزشگاه شود اما در حال حاضر ۵ ساعت قبل از بازی بلیتفروشی تعطیل میشود.
مسئولان فدراسیون و وزارت ورزش باید تدبیری در این خصوص کنند تا اینچنین هواداران فوتبال کم نشود و تیمها ضرر نکنند.
اجرا و پیادهسازی هر قانونی نیاز به فرهنگسازی و آمادهسازی زیرساخت دارد اما متاسفانه در موضوع بلیتفروشی الکترونیکی به این موارد توجهی نشده است.
هر چند بسیاری از مردم از نقاط مختلف کشور از این موضوع گله داشتند در فرایند خرید بلیت بارها پیش آمده که از حساب مردم کسر شده اما تیکت بلیت صادر نشده است.
امیدواریم مسئولان فدراسیون چارهای بیندیشند و تا زمانی گیتهای الکترونیکی آنلاین نشد، از بارکدخوان استفاده کنند و برای فروش بلیت از لحاظ زمانی محدودیتی قائل نشوند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0