نقد کارشناس ساروی کشتی بر مقاله جمعی از هواداران کشتی جویبار !
جمعی از هواداران کشتی شهرستان جویبار نقدی بر مطالب بنده به رسانه ها تهیه و تنظیم نمودند که جهت روشن شدن افکار عمومی پاسخی تقدیم می دارم:
به گزارش مازند اسپرت (مازند ورزش)،جمعی از هواداران کشتی شهرستان جویبار نقدی بر مطالب بنده به رسانه ها تهیه و تنظیم نمودند که جهت روشن شدن افکار عمومی پاسخی تقدیم می دارم:
- بحث سیاسی بودن این گزارش مطرح شد که بنده در گزارش خودم به هیچ عنوان در حوزه سیاسی وارد نشدم بلکه همه مطالب با آمار واقعی و غیرقابل انکار از جایگاه کشتی گیران ، داوران و مربیان و خبرگان کشتی دو شهر مقایسه شده است .
- بحث تحقیر کشتی جویبار در حوزه تمرینات در انبار شالیکوبی که بنده از تاریخچه مکان تمرینات بررسی نمودم به هیچ عنوان موضوع تحقیر در کار نبوده و شاید مظلومیت دیار پهلوان پرور جویبار به رشته تحریر درآمده است .
- بحث بهارنارنج پایتخت بهار نارنج در جنگ زرگری شهرهای مازندران عنوان شد که بنده همچون شما مخالف شدید در حوزه جنجال و هیاهوی شهرها هستم .
- جویبار پایتخت جوانمردان عنوان شده و بنده همه شهرهای کشورمان را پایتخت جوانمردان جهان می دانم.
- کارشناس پیشکسوت کشتی چه کسی است بنده به هیچ عنوان خود را نه کارشناس و نه پیشکسوت مطرح نکردم بلکه اعتقاد دارم اهالی عزیز و شریف مازندران و گلستان همه شهرهای کشورمان در این رشته صاحب نظر و پیشکسوت هستند و حتی شما هواداران شریف کشتی جویبار را صاحب نظرانی محترم می شماریم .
- در بحث کمیل قاسمی ، یزدانی ، عزت اله اکبری و اسماعیل پور و همه قهرمانان و پهلوانان جویباری به هیچ عنوان منکر درشش قهرمانان و پهلوانان جویباری نبوده و نیستم بلکه بحث آمار واقعی جایگاه تاریخچه کشتی دو شهر را اعلام نمودم .
- در بحث ناکامی در چند سال اخیر کشتی ساری همچون شما مدعی هستم که در چند سال اخیر کشتی مرکز استان از ریل قهرمان و افتخارآفرینی جدا شده است اما جویبار به خوبی از این پتانسیل جوانان بهره مند است و به خوبی توانسته با جوانان ورزشکار خود افتخار کسب کند.
- در موضوع اینکه حسن یزدانی بعد از چند سال کشتی ما را صاحب مدال طلا کرده است هیچ کسی منکر این درخشش ها نیست اما فراموش نکنیم که عسگری محمدیان بعد از سالها انتظار ورزش ایران که ۱۶ سال چشم انتظار صید مدال در المپیک بوده اند ، توانست تک مدال کشتی ورزش ایران را کسب در رویداد بزرگی همچون المپیک کسب نماید و در المپیک پکن نیز سید مراد محمدی دیگر کشتی گیر شاخص ساروی توانست برای ساری ، مازندران و کشورمان مدال افتخار کسب نماید که این نتایج در طول تاریخ ورزش کشورمان بی همتا بوده است .
عدم دستیابی به رئیس هیئت، بزرگترین مشکل کشتی ساری
**********************************
ساری: علی بنازاده
شعبان وفایی نژاد عضو هیئت رئیسه انجمن پیشکسوتان کشتی ساری در رابطه با وضعیت این رشته در مرکز استان اظهار داشت: حدود ۲ سال است که از سوی اداره ورزش مرکز استان برای مهندس پیوندی عضو سابق شورای شهر ابلاغی جهت مسئولیت هیئت کشتی صادر شد تا به امروز حتی یک ابلاغ برای اعضای هیئت رئیسه چه پیشکسوتان ، چه کمیته مربیان ، چه داوران و چه سایر موارد نشد دو سال گذشت و اعضای هیئت معرفی نشدند و مربیان ، قهرمانان و داوران طی این مدت خواستار ملاقات و مطرح کردن مشکلات این رشته شده اند که نتوانسته اند با وی دیدار کنند.
وی افزود: رئیس هیئت قول تعیین مکان و دفتر هیئت و جایگاهی برای تمرینات متمرکز و دهها قول دیگر داده بود که حتی در یک مورد هم عملی نکرد آنهائیکه به رئیس هیئت قول کمک و مساعدت مالی به این رشته داده بودند نیز زیر قولشان زدند قرار بود سالن ورزشی آذربایجان نشینان مرحوم بهروش به عنوان خانه کشتی تعیین شود که تبدیل به خانه تکواندو شد.
وفایی نژاد گفت: مقرر شده بود که لیگ کشتی نونهالان و نوجوانان مرکز استان برگزار شود که یک هفته برگزار و دیگر از ادامه مسابقات خبری نشد قول تمرینات متمرکز برای کشتی رده های سنی پایه نیز عملی نشد.
این کارشناس کشتی تصریح کرد: قابل قبول که محمد معصومی به عنوان دبیر هیئت پیگیر برخی از کارها است اما ایشان هم مدتی در کشور و مدتی در خارج از کشور هستند جایگاه رئیس و دبیر و نایب رئیس باید مشخص باشد.
کارشناس کشتی مازندران با اشاره به اینکه وجود رجال سیاسی در جایگاه ریاست هیئت کشتی ساری نه تنها خدمت نبوده بلکه ضربات جبران ناپذیری بر این رشته وارد کرد، افزود: قبل از مهندس پیوندی ، جواد واحدی فرماندار وقت به عنوان رئیس هیئت کشتی حضور داشت که وی نیز کارنامه موفقی در مدیریت هیئت کشتی نداشت البته این درست که هر دو تن مدعی هستند ناخواسته این مسئولیت را قبول کردند و تمایلی برای حضور بر مسند کار ندارند اما زمانی اوضاع وخیم تر می شود که حتی دبیر هیئت نمی تواند به موقع به رئیس دسترسی داشته و حتی رئیس هیئت کشتی ساری از دسترس رئیس ورزش و جوانان مرکز مازندران نیز خارج است .
شعبان وفایی نژاد یادآور شد: بارها مربیان کشتی مرکز مازندران از چنین شرایطی ناراضی و ابراز اعتراض و انتقاد کردند یادمان می آید که رئیس هیئت به جامعه کشتی قول داده بود که اگر طی ۶ ماه نتواند به ورزش اول مرکز استان خدمت کند استعفا خواهد داد که به قول خود هم عمل نکرد .
وی عنوان داشت: مدیرکل ورزش و جوانان مازندران ، فرماندار ، شهردار ، رئیس اداره ورزش و جوانان و اعضای شورای شهر ساری باید نسبت به این وضعیت پاسخگو باشند .
عضو هیئت رئیسه انجمن پیشکسوتان کشتی ساری خاطر نشان کرد: در ساری حدود ۲۰ سالن و یکصد مربی سازنده ، داوران بین المللی و آینده دار و بیش از ۳ هزار ورزشکار فعالیت می کنند که به آنها بی توجهی می شود و طرح و برنامه ای در کشتی ساری وجود ندارد و تنها دبیر هیئت به صورت رفع تکلیف چند مسابقه با کیفیت فنی پائین برگزار که تیمی در مسابقات قهرمانی استان شرکت نماید .
شعبان وفایی نژاد در پایان گفت: ساروی ها بیش از ۱۰ مدال طلا و نقره و برنز جهان و سه مدال المپیک و دهها مدال آسیایی ، بین المللی و کشوری برای ساری صید کرده اند و قهرمانان بزرگی همچون مجید ترکان ، عسگری محمدیان ، محمد حسین دباغی ، سید مراد محمدی ، نقی داداشی ، خالپور و … به همراه دهها مربی بین الملی در سی سال فعالیت ورزشی دارند اما خروجی مناسبی دیده نمی شود و در مسابقات اخیر تیم ملی هم نتوانستند چهره های شاخصی به تیم ملی معرفی نمایند از این رو تحولات گسترده مدیریتی در هیئت کشتی ساری الویتی اجتناب ناپذیر در احیای این رشته به شمار می رود .
زمان مخابره:۴۹/۸-۲۱ تیر