نتیجه عجیب نوجوانان وزنه برداری مازندران/ ۸ نفر، ۱۱ طلا و ۲۴ مدال!

مازند اسپرت / حسن عبدالهاشم پور : هر سال نتایجی که در وزنه برداری پایه میگیریم آنقدر برجسته تر و شفاف تر می شود که می توانید رویاهایتان برای ادامه پیروزی های مازندران را به حقیقت نزدیک ببینید. به گزارش مازند اسپرت ؛ در قزوین وزنه برداری نوجوانان مازندران بی سابقه ترین نتیجه همه ادوار […]

VZNEمازند اسپرت / حسن عبدالهاشم پور : هر سال نتایجی که در وزنه برداری پایه میگیریم آنقدر برجسته تر و شفاف تر می شود که می توانید رویاهایتان برای ادامه پیروزی های مازندران را به حقیقت نزدیک ببینید.

به گزارش مازند اسپرت ؛ در قزوین وزنه برداری نوجوانان مازندران بی سابقه ترین نتیجه همه ادوار خود را بدست آورد و در حالیکه تک تک نفرات مدال آوری کرده بودند با ۱۱ طلا، ۵ نقره و ۸ برنز با شایستگی بر سکوی اول ایران ایستاد.

در رشته ای که برای ایرانیان حکم یک ناجی در آوردگاههای بزرگ را دارد با فاصله ای بعید با سایر استان ها و بخصوص رقبای سنتی و قدرت های همیشگی قهرمان شدیم و با وقار هر چه تمام تر و در حالیکه باقی اهالی وزنه برداری کشور به احترام مازندران ایستاده بودند بر تخت جلوس کردیم.

این چشمگیر ترین و دیده نواز ترین پیروزی سال های اخیر بود و در واقع یک حرکت مطلوب و تکان به موقع در آستانه المپیک ۲۰۱۶ تا برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو باز هم بخشی از قوای مدال آوری و غرور آفرینی ایران را بر دوش وزنه برداری مازندران ببینیم.

همه چیز عالی بود و محشر و در امتداد یک برنامه منسجم و کارکرد درخشان مربیان بی ادعای استان که همدلی را معنا کردند و در کنار هم یک نتیجه خیره کننده را بر جای گذاشتند.

نوجوانان خوش استعداد و قدرتمند مازندران در قزوین با صلابت بر سکوی اول خودنمایی کردند تا در واقع تایید کنند برنامه هایی که نسل نویی برای وزنه برداری استان ساخته و پشتوانه کنونی مازنی های تیم ملی است.
در سال هایی که مسابقات کشوری در نوجوانان برگزار نمی شد مازندران مصرانه لیگ ها و مسابقات داخلی خود را به اجرا در می آورد و هزینه کرد تا اینگونه پاسخ بگیرد.

وقتی بدخواهان خواستند و یک نسل از بهترین های استان را به انزوا بردند اطمینان عباس رحیمی به یک بازگشت پرشکوه امیدی واهی قلمداد می شد اما این رییس جوان اما با تجربه که وزنه برداری نحیف و در احتضار سال های پیشین وزنه برداری استان را به دندان کشید، می دانست آنچه در شهر به شهر استان کاشته شده به زودی ثمر خواهد داد و حال خیالمان راحت است که وزنه برداری استان به بن بست که نرسیده هیچ، تازه وقت چیدن مدال ها و افتخارات است.
عجیب اینکه این پیروزی درست در زمانی روی داد که لازم داشت به ثبت و تاییدیه نوآوری هایش و مسابقات نوجوانان قهرمانی کشور کفایت می کرد تا غوغایی در قزوین برپا شود.شنیده ایم که می گفتند آنجا شب و روز ندارند انگار…!

 

جایمان محفوظ

کمی خوش شانس بودیم می توانستیم اختلاف هولناک ۱۰۰ امتیازی را هم با رقبا بوجود بیاوریم اما همین برتری واضح هم از پیشتازی مازندران خبر می دهد.مازندران با ۶۱۷ امتیاز قهرمان شد و خوزستان رو با ۵۳۳ امتیاز جای گذاشت.تقریبا یک روز قبل از پایان قهرمانی مازنی ها محرز بود.گیلان ۴۸۸، فارس ۴۸۵ و اصفهان ۳۳۷ امتیاز گرفتند و درخانه های بعدی نشستند.آنهایی که وزنه برداری ایران را به خوبی می شناسند می دانند که یکایک این استان ها از قدمت و پیشینه ای درخشان برخوردار هستند اما در ۵، ۶ سال گذشته به زحمت و به ندرت توانستند گاهی در قهرمانی کشور کاپ نخست را از چنگ مازندران دربیاورند.

فریاد برتری

این قهرمانی حلاوتی صدچندان دارد چون پس از دورانی که به اشتباه رکود تلقی می شد ولی در انتظار رونمایی چهره های جدید گذشت، هیچی شک و شبهه ای باقی نماند که قرار است حجم تازه ای از اتفاقات شیرین و مدال های شاخص به مازندران بیاید و تا سال ها همین نوجوانان پیام آور شادی و عزت باشند.عباس رحیمی خانواده وزنه برداری را چنان استوار و متعصب بارآورده که هیچکس به خود نمی اندیشد و کار عاشقانه انجام می دهد که بازدهی اش همین می شود که در یک میدان مهم با فاصله و بدون حرف و حدیث اقتدار خود را بدون سر و صدا و با نمایش مبهوت کننده نفرات مان فریاد بزنیم.

ستاره های نو

وقتی تمامی ارکان و اعضای تیم هر کدام با ۳ نشان بازمی گردند و در مجموع ۲۴ مدال دشت می شود اطمینان می یابیم که برتر هستیم و بهتر و باید این نوجوانان را در قالب برنامه های خاص قرار دارد تا سلیمی و مولایی جدید داشته باشیم.این اتفاق خواهد افتاد چون رحیمی و مربیان دوست داشتنی استان رمز و راز تبدیل کردن گمنام ها به ستاره ها را خوب می دانند.
در این پیکارها محمد شهاب انداز از مازندران قویترین نوجوان کشور شد و در دسته فوق سنگین به اضافه ۹۴،  پس از او هم مدال نقره به هم تیمی اش امیر محمد چالاکی رسید.
امیر رضا رمضانی در ۵۶ دوم شد تا مثل چالاکی در مجموع یکضرب و دو ضرب نقره ای شود.
علی آقا کوچکی در ۶۹، امیر خلیلی در ۷۷ و امیر رضا عسگر دون در ۸۴ کیلوگرم همانند محمد شهاب انداز قهرمان شدند.
امیر حسین سلامت هم در ۶۲ کیلوگرم به مقام سوم رسید.
سرپرست تیم سعید حمزه نتاج بود و غلامرضا سلامت و رضا غلام نتاج مربیگری را عهده دار بودند.محمد صادق محمدی دبیر زحمتکش هیات هم به عنوان داور شرکت داشت.

55

55454

5454545