تصاویر دیدار اعضای رسانه و ورزش از مرکز ساماندهی کودکان خیابانی به مناسبت هفته بهزیستی/عکاس:احمد قربانی/مقداد بهرامی
اعضای تیم رسانه ورزش مازندران به همراه جمعی از ورزشی های استان به دیدار کودکان خیابانی رفتند. به گزارش مازند اسپرت؛ به مناسبت هفته بهزیستی ، اعضای تیم فوتبال رسانه و ورزش مازندران در ادامه اقدامات فرهنگی خود به همراه جمعی از ورزشی های استان به مرکز ساماندهی کودکان خیابانی رفتند و با این کودکان […]
اعضای تیم رسانه ورزش مازندران به همراه جمعی از ورزشی های استان به دیدار کودکان خیابانی رفتند.
به گزارش مازند اسپرت؛ به مناسبت هفته بهزیستی ، اعضای تیم فوتبال رسانه و ورزش مازندران در ادامه اقدامات فرهنگی خود به همراه جمعی از ورزشی های استان به مرکز ساماندهی کودکان خیابانی رفتند و با این کودکان دیدار کردند .
در این دیدار مسئول ساماندهی کودکان خیابانی ضمن خوش آمد گویی به اعضای رسانه و ورزش مازندران ، با ارائه توضیحاتی در خصوص نحوه ساماندهی این کودکان ، در خصوص چگونگی ساماندهی کردن و مشکلات این کودکان صحبت کرد و در این خصوص پاسخگوی سوالات حاضرین بود .
در این دیدار ، اعضای رسانه و ورزش مازندران به همراه کودکان حاضر در مرکز ، به بازی فوتبال دستی پرداختند و لحظاتی را در کنار هم شاد بودند و در پایان حاضرین با انداختن عکسی دسته جمعی این دیدار را خاتمه دادند.
گفتنیست ،طبق صحبت هایی که در این دیدار انجام شد ، قرار بر این شد تا با حضور این کودکان دیدار دوستانه و نمادینی در زمین مینی فوتبال مجاور این مرکز با حضور چند چهره مطرح و شاخص برگزار شود .
چکیده ای در خصوص کودکان خیابانی :
کودکان خیابانی به افراد زیر ۱۸ سال ( اعم از دختر و پسر) اطلاق میگردد که در شهرها برای ادامه بقاء خود مجبور به کار یا زندگی در خیابان هستند.
«کودک خیابانی» اصطلاحی است که اغلب هم برای توصیف «کودکان کار» و هم کودکان بی خانمانی که در خیابان زندگی میکنند و میخوابند و اغلب هیچ تماسی با خانوادهشان ندارند اطلاق می شود.
سازمان بهداشت جهانی و یونیسف در اواسط دهه ۱۹۹۰ تعداد آنها را ۱۰۰ میلیون نفر تخمین زدهاند. همچنین در جهان حدود ۲۵۰ میلیون کودک کار بین سنین ۵ تا ۱۴ سال وجود دارد. در ایران آمارهای مختلف و ضد و نقیضی در مورد کودکان خیابانی اعلام میشود.
افراد مختلف تعداد آنها را از ۲۰ هزارنفر تا ۲ میلیون نفر برآورد کردهاند. فقر، ازهم پاشیدگی خانواده، سوء مصرف مواد و الکل توسط والدین، کودک آزاری، نیاز به درآمد کار کودک، طرد کردن کودک، قحطی و بلایای طبیعی، مهاجرت و ….. به عنوان علل خیابانی شدن کودکان مطرح شده است.
در قوانین ایران طبق ماده ۷۹ قانون کار، به کارگماردن افراد کمتر از ۱۵ سال تمام (پسر و دختر) ممنوع است. در حال حاضر اختصاصیترین مصوبه در خصوص کودکان خیابانی «آییننامه ساماندهی کودکان خیابانی» است که به شماره ۳۲۳۸۶/۲۲۷۱۷ ه – مورخه ۰۴/۰۵/۱۳۸۴ درهیأت دولت تصویب و جهت اجرا ابلاغ شده است. این آییننامه سازمان بهزیستی کشور را موظف کرده است که با همکاری نهادهای دیگر نسبت به شناسایی، جذب، پذیرش و توانمندسازی کودکان خیابانی در کلیه مراکز استانها جهت حضور کوتاه مدت، میان مدت و درازمدت کودکان خیابانی در مراکز اقامت در سه سطح اقدام کند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0