روزهای شیرین ورزش استان با رشد چشم گیر حوزه ی بانوان /بانوان استان فراتر از حد تصور + عکس

مازند اسپرت – حسن عبدالهاشم پور : عجب روزهای شیرینی را ورزش استان می گذراند. تعداد مدال های جهانی ورزش مازندران تا به اینجای سال ۹۴ با طلایی که صدیقه دریایی گرفت به عدد ۸ رسید تا از این واضح تر نتوانیم رشد حوزه ی بانوان را نشان دهیم. به گزارش مازند اسپرت ؛ تا […]

142222مازند اسپرت – حسن عبدالهاشم پور : عجب روزهای شیرینی را ورزش استان می گذراند. تعداد مدال های جهانی ورزش مازندران تا به اینجای سال ۹۴ با طلایی که صدیقه دریایی گرفت به عدد ۸ رسید تا از این واضح تر نتوانیم رشد حوزه ی بانوان را نشان دهیم.

به گزارش مازند اسپرت ؛ تا یک دهه پیش تعداد مدال های فردی ملی مازنی ها به ۱۰ تا هم نمی رسید و در مسابقات بین المللی نیز که هیچ خبری نبود. تصور اینکه به روزی برسیم که اینهمه مدال جهانی بگیریم بعید و محال بود ولی به چنان مرتبه رسیده ایم که برای ورزش کشور مرزگشایی می کنیم ک باعث و بانی پیروزی و موفقیت می شویم.

این مدال های جهانی در ۴ رشته ورزشی بدست آمده اما در سطح آسیایی وسیع تر می باشد. این در شرایطی است که همه اذعان دارند به اندازه لیاقت و استحقاق بانوان به آنان پرداخته نشده و نتوانسته ایم زمینه های رشد و تکامل را برایشان مهیا کنیم. با وجود تبعیض های مشهود نرم افزاری و سخت افزاری، می بینیم که بانوان استان فراتر از حد تصور می درخشند و پیش می روند طوری که گاهی حتی معجزه می کنند! پیداست که اگر به شکل حقیقی و یا در حدود استاندارد به آنان پرداخته شود می توانند نتایجی بگیرند که حیرت ها را چند برابر می کند.

این ۸ مدال را ۴ نفر گرفته اند که خیلی شناخته شده در قیاس با ورزشکاران مرد نیستند و این خود از تبعات رویکرد مرد سالارانه در ورزش ایران است.

امیدواریم که ورزش مان خود را مکلف بداند که از تیره ورزشکاران زن استعداد بازمانده و هدر داده شده ای را باقی نگذارد. مازندران بنیه ی قدرتمندی دارد که مریم کیومرثی باور و آن را به یک ایمان بدل کرد. او که معاونت ورزش بانوان استان را بر عهده داشت جنگید و چرایی پنهان ماندن ورزشکارانش در سایه مردان را فریاد زد. کیومرثی توانست بقبولاند که مازندرانی ها می توانند رگه هایی تازه ای را از معادن استعداد خود استخراج کنند. این وظیفه حالا بر عهده فرجپور مسئول جدید ورزش بانوان است که توجهی متعارف و عاری از تبعیض را خواستار باشد.

عالیه محمودی

تیرماه سه مدال در مسابقات جام جهانی کرواسی گرفت و ۲ تا هم شهریور ماه در جهانی استرالیا، تا از نظر تعداد مدال شاخص ترین ورزشکار استان باشد. تیرانداز ساروی در مسابقات بین المللی معلولان مثل همیشه خروشان بود و در بخش های انفرادی، میکس و تیمی صاحب مدال شد تا در نهایت اوج و بلوغ دوران ورزشی خود باشد. ۳ نقره و ۲ برنز در کلکسیون مدال آوری امسال عالیه بود اما نتوانست مدال طلایی بگیرد.

صدیقه دریایی

به مدال طلای ووشوی ساندای جهان دست یافت تا پس از ۴ سال خاطره ملیحه فضلی قهرمان پیشین این رشته را زنده کند. او که اهل نور است با این مدالش به تنها بانوی رده سنی بزرگسالان مازندران تبدیل شد که دارای مدال طلای جهان است. طلا گرفتن در یک رشته رزمی سنگین کار دشواری است که صدیقه از پس آن برآمد. دریایی می تواند تا چند سال آینده هم به مدال های بی نظیری برسد و حتی رکورد ۲ طلای پی در پی جهان را که در اختیار فضلی است ارتقا دهد.

زهره برزگر

در طول تاریخ کاراته ایران در هیچ رده سنی تیم های ملی به طلای بانوان نرسیده بودند که یک قائمشهری به این انتظار کهنه پایان داد. زهره برزگر در شهرش کاراته را جوری فرا گرفته که به طلای جوانان جهان دست یافته است. همواره نگران پشتوانه ها در تیم های ملی به خصوص در بانوان بودیم اما برزگر دیگر نمی گذارد که بیم رفتن چالاکی و علی پور را داشته باشیم. او حتما می تواند تداومی چشم نواز داشته باشد.

زهره حسن نتاج

تکواندوکای نونهال بابلی در مسابقات قهرمانی جهان در کره جنوبی به مدال طلا دست یافت و نامش را در این رشته به عنوان یک استعداد فوق العاده ثبت کرد.زهره با تکنیک خاص خود برتری هایش را عرضه کرد و کم سن و سال ترین قهرمان سال ۹۴ ورزش مازندران لقب گرفت. او آتیه ای روشن دارد البته اگر مسیرش بدون چال و چوله های دست ساز باشد!

25525