رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس بیان کرد:

لزوم ریل گذاری صحیح در حوزه ورزش دانشگاهی

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در نشست هم اندیشی هیات ورزش‌های دانشگاهی گفت: باید با ترویج ورزش در دانشگاه‌ها جلوی بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی را گرفت.

به گزارش مازنداسپرت (مازندورزش)؛نشست هم اندیشی هیات ورزش‌های دانشگاهی شهرستان ساری با حضور دکتر علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، دکتر علی رجبی مدیرکل ورزش و جوانان استان، دکتر حسین ذبیحی رئیس هیات ورزش‌های دانشگاهی استان مازندران، مهدی رضی رئیس هیات ورزش‌های دانشگاهی شهرستان ساری و ساری سایر اساتید و فعالین حوزه ورزش و دانشگاه در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور ساری برگزار شد.

در حاشیه این جلسه، چند تن از اعضای هیات ورزش‌های دانشگاهی شهرستان ساری و همچنین برخی از اعضای هیات رییسه معارفه شدند.

در این جلسه اعضای حاضر در خصوص مسائل مختلف و راهکارها و پیشنهاداتی در خصوص پیشرفت ورز‌ش در دانشگاه‌ها مطرح کردند.

در این جلسه، خانم محبوبه ابراهیمی بعنوان نایب رئیس، کریم اصغری بعنوان دبیر هیات، مرتضی نوبخت بعنوان مسئول انجمن فوتبال، دکتر هانیه احمدی بعنوان مسئول انجمن پزشکی ورزشی، مهین رحیمی تاکامی‌ بعنوان مسئول انجمن اتوموبیل رانی هیات، معارفه شدند.

همچنین، آقایان دکتر وحید محمدی، مهندس احسانی، دکتر مهدی فرجی، دکتر حامد ربیعی، مهندس فرهاد تیموری، بعنوان اعضای هیات رییسه در حضور رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس معارفه شدند.

تلاش برای علمی سازی ورزش / لزوم ریل گذاری صحیح در حوزه ورزش دانشگاهی

نشست هم اندیشی هیات ورزش‌های دانشگاهی شهرستان ساری با حضور علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، علی رجبی مدیرکل ورزش و جوانان استان و سایر اساتید و فعالین حوزه ورزش و دانشگاه در سالن اجتماعات دانشگاه پیام نور ساری برگزار شد.

دکتر بابایی کارنامی در حاشیه این جلسه، با بیان اینکه ریل گذاری صحیح در حوزه ورزش دانشگاهی سبب درخشش دانشجویان در ورزش خواهد شد؛ اظهار کرد: با اجرای برنامه‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت

در ورزش‌های دانشگاهی می‌توان نقش موثری را در ریل گذاری و تعیین نقشه راه برای ارتقاء ورزش دانشگاهی داشته باشید.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، افزود: بُعد اول ورزش دانشگاهی بحث پیشگیری است. باید با ترویج ورزش در دانشگاه‌ها جلوی بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی را گرفت.

نماینده مردم شریف شهرستان‌های ساری و میاندرود بیان داشت: باید تلاش کنیم ورزش مقرون به صرفه بشود. فعالیت جامعه ورزش دانشگاهی باید درمسیر علمی سازی ورزش باشد.

دکتر بابایی کارنامی به بحث آموزش اشاره کرد و تاکید داشت: از آنجائی که با پیشرفت علم و تکنولوژی، ورزش دنیا نیز بسرعت در مسیر علمی شدن گام برمی دارد، ورزش ما نیز می‌باید با هدایت ورزش و جوانان و هیات ورزش‌های دانشگاهی در این مسیر قدم بردارد و با برگزاری دوره‌های آموزشی مختلف گام مهمی در مسیر علمی سازی ورزش بردارد.

دانشگاه مرکز تحولات جامعه است

دکتر علی رجبی مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران در حاشیه نشست هم اندیشی هیات ورزش‌های دانشگاهی، به ظرفیت ورزش دانشگاهی اشاره کرد و بیان داشت: مرکز استان بیشترین دانشگاه‌ها را در سطح استان دارد و طبق آخرین آماری که دارم حدود ۱۵۰ هزار دانشجو در مرکز استان حضور دارند که به نوعی درگیر ورزش هم هستند.

رجبی با بیان اینکه اماکن ورزشی خوبی در دانشگاه‌ها وجود دارد، افزود: لازم است تا با تشکیل اتاق فکری با حضور نخبه‌های دانشگاهی و علمی و ورزشی برای ورزش‌های دانشگاهی برای اهداف بلند مدت و کوتاه مدت گام برداشت.

مدیرکل ورزش و جوانان استان مازندران گفت: استفاده از ظرفیت پژوهش‌های ورزشی در دانشگاه ها و همچنین بکارگیری پایان نامه‌ها در حوزه در ورزش خواسته ما از دانشگاه هاست و چندین مرتبه پیگیر این موضوع از دانشگاه‌های استان شدیم و انتظار داریم دانشگاه‌ها در این خصوص با اداره‌کل ورزش و جوانان همکاری لازم را داشته باشند.

رجبی با بیان اینکه دانشگاه مرکز تحولات جامعه است، خاطرنشان کرد: بیش از ۲۹۰ مدال تاکنون کسب کردیم که اکثر قهرمانان و ورزشکاران ما دانشجو هستند.

دکتر حسین ذبیحی رئیس هیات ورزش‌های دانشگاهی استان مازندران نیز در این نشست ضمن تقدیر از حضور مسئولین اظهار داشت: میزبانی های خوبی در سال جاری در استان مازندران داشتیم که با توجه به ظرفیت بالای ورزش‌های دانشگاهی، شرایط میزبانی رویدادهای مختلف ورزشی را داریم.

ذبیحی با بیان این که برگزاری مسابقات ورزشی از اهمیت و حساسیت بالای برای دانشجویان در بخش‌های مختلف برخوردار است، خاطر نشان کرد: هزاران دانشجو در سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند که این جمعیت گسترده و جوان ایجاب می‌کند که ما در حوزه آموزش و ترویج ورزش همگانی و توسعه فعالیت‌های ورزشی که نقش عمده‌ای در سلامت دانشجویان دارد ، گام‌های جدی برداریم .

مهدی رضی رئیس هیات ورزش‌های دانشگاهی شهرستان ساری نیز در این نشست با بیان اهداف و برنامه‌های هیات، اظهار داشت: پژوهش‌ها نشان می‌دهد که در حال‌ حاضر مشکلات جدی نظیر فقر حرکتی در میان دانشجویان دختر و پسر داریم که این موضوع تاثیرات منفی در سلامت آنها خواهد داشت.

رضی افزود: بر همین اساس ترویج فعالیت‌های ورزشی جزو مهم‌ترین برنامه‌های ما است.

وی افزود: دانشجویان ما زمان اوقات فراغت مناسبی دارند که می‌توانند این اوقات فراغت را با انجام فعالیت‌های ورزشی به خوبی آن را پر کنند که نیاز است تیم ما با برنامه ریزی دقیق از ظرفیت دانشجویان در ورزش بهره ببرند.تردید ندارم که گام اول ما با نواقصی همراه خواهد بود، اما همدلی و فضای همکاری به وجود آمده یقینا این مشکلات را بر طرف خواهد کرد.