ضعف اطلاع رسانی و عدم استقبال از آئین رونمایی از تمبر ببر مازندران !

نادیده گرفتن نخبه‌های علمی، فرهنگی و ورزشی کم‌کم به یک عادت غلط تبدیل شده و همین امر ریشه انگیزه را در جوان‌ترها می‌خشکاند و تاب و توان را از آنها خواهد گرفت

به گزارش مازند اسپرت (مازند ورزش)،اداره کل محیط‌زیست استان مازندران، تصمیم گرفت در سالن شهرداری قائم‌شهر، بدون اطلاع‌رسانی به اکثریت خبرنگاران، از اسطوره کشتی جهان، امامعلی حبیبی تقدیر کرده و به پاس همه خدمات ارزنده این ورزشکار پیشکسوت، از تمبری با عنوان ببر مازندران رونمایی کند ولی انگار جز کارمندان محیط‌زیست و یکی دوتا از مسؤولان شهرستانی افراد دیگری حضور نداشتند.

به گزارش شمال نیوزر، احترام به بزرگ‌ترها آنقدر مهم است که خداوند در قرآن نیز به آن اشاره کرده و در آئین ما ایرانی‌ها نیز از اجر و قرب زیادی بهره‌مند است.

از قدیم رسم بر این بود که هرگز با صدای بلند با بزرگ‌تر خود صحبت نکنیم، جلوی بزرگ‌تر پا دراز نکنیم و هرگز با تندی و لحنی بی‌ادبانه بزرگ‌تر از خود را مورد خطاب قرار ندهیم و این منش‌ها همراه با گذشت زمان کمرنگ‌تر شد و به جایی رسید که نه تنها موارد ذکر شده کمتر رعایت می‌شود بلکه گاهی پا از گلیم خود فراتر گذاشته و تبدیل به بی‌احترامی می‌شود.

احترام به ورزشکاران به ویژه کسانی که در این عرصه مویی سپید کرده و استخوانی ترکانده‌اند بر همه واجب است و احترام به فردی که برای کشور و سرزمینش بارها و بارها غرورآفرینی کرده و پرچم ایران را در دنیا برافراشت دیگر جای خود دارد که متأسفانه …

اداره کل محیط‌زیست استان مازندران، تصمیم گرفت پیش از ظهر دوشنبه در سالن شهرداری قائم‌شهر، بدون اطلاع‌رسانی به اکثریت خبرنگاران، از اسطوره کشتی جهان، امامعلی حبیبی تقدیر کرده و به پاس همه خدمات ارزنده این ورزشکار پیشکسوت، از تمبری با عنوان ببر مازندران رونمایی کند ولی انگار جز کارمندان محیط‌زیست و یکی دوتا از مسؤولان شهرستانی، کسی یا اهمیت این موضوع را درک نکرده که در سالن حضور نداشت و یا مثل اهالی رسانه از این رخداد بزرگ بی‌اطلاع بود.

نادیده گرفتن نخبه‌های علمی، فرهنگی و ورزشی کم‌کم به یک عادت غلط تبدیل شده و همین امر ریشه انگیزه را در جوان‌ترها می‌خشکاند و تاب و توان را از آنها خواهد گرفت.

هر کسی که خون ایرانی در رگ‌هایش جاری است می‌داند که امامعلی حبیبی از اسطوره‌های کشتی در ایران و جهان است و بی دلیل نیست که لقب ببر مازندران را با خود یدک می‌کشد.

به گزارش فارس، حبیبی در حالی‌که بیمار بود، توانست مدال طلای بازی‌های المپیک تابستانی ۱۹۵۶ در وزن ۶۷ کیلوگرم را کسب کند و در دوران حضورش در عرصه جهانی به سریع‌ترین کشتی‌گیر جهان معروف بود که توانست در مسابقه‌های جهانی تهران دو تن از بزرگان کشتی جهان یعنی و اختانگ بالاوادزه از اتحاد شوروی و اسماعیل اوغان از ترکیه را در کمتر از سه دقیقه ضربه‌فنی کند