اعتبارات ورزش در برنامه ششم ۲۰ برابر شده است

  نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس با اشاره به پیش‌بینی برنامه ششم مبنی بر ۲۰برابر شدن اعتبارات حوزه ورزش، تصریح کرد: با این اعتبارات و پیش‌بینی‌های صورت‌گرفته ورزش کشور متحول می‌شود.   به گزارش مازنداسپرت ؛ سیدکاظم دلخوش‌اباتری با اشاره به  تعلق ۲۷ صدم درصد از مالیات بر ارزش افزوده به توسعه ورزش خاطر نشان کرد: […]

 

نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس با اشاره به پیش‌بینی برنامه ششم مبنی بر ۲۰برابر شدن اعتبارات حوزه ورزش، تصریح کرد: با این اعتبارات و پیش‌بینی‌های صورت‌گرفته ورزش کشور متحول می‌شود.

 

به گزارش مازنداسپرت ؛ سیدکاظم دلخوش‌اباتری با اشاره به  تعلق ۲۷ صدم درصد از مالیات بر ارزش افزوده به توسعه ورزش خاطر نشان کرد: این عدد یک پیش‌بینی خوب برای ورزش است چراکه همه بخش‌های ورزشی از جمله المپیک، پارالمپیک، ورزش‌های محلی، تاسیسات، ورزش‌های زورخانه‌ای، ورزش‌های همگانی و … را شامل می‌شود.

 نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نوع حمایت از ورزش و جایگاه آنها در کشور یکی از مشکلاتی است که بحث آن مدام در فراکسیون ورزش مجلس وجود دارد، تصریح کرد: ورزش بخش‌های متنوعی دارد و اگر پول نباشد این بخش‌ها نمی‌توانند فعال باشند.

وی افزود: در قوانین برنامه چهارم و پنجم کمک‌هایی برای بخش ورزشی پیش‌بینی کرده و دولت را «مجاز» کرده بودیم لذا اختیار داشت که کمک کند یا نکند؛ اما در حال حاضر هزینه ورزش نسبت به قانون برنامه چهارم و پنجم بسیار بیشتر شده و اگر بنا باشد از ورزش حمایت جدی صورت گیرد، لازم است هم در قانون برنامه ششم و هم در قوانین جاری، بودجه‌ای و سالانه تلاش‌های لازم انجام شود.

دلخوش‌اباتری تصریح کرد: یکی از چند پیشنهاد ارائه شده فراکسیون ورزش مجلس در لایحه برنامه ششم توسعه این بود که کلیه سرمایه‌گذارانی که به ورزش کمک کنند، به میزان کمک خود مشمول معافیت مالیاتی شوند؛ همچنین بحث کمک از محل بودجه‌های جاری و عمرانی دستگاه‌ها یا از منابع دیگر مطرح شد.

نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس با اشاره به افزایش بودجه بخش ورزشی از مالیات بر ارزش افزوده خاطر نشان کرد: اگر اختصاص ۲۷ صدم درصد از مالیات بر ارزش افزوده به توسعه ‌ورزش محقق شود، بودجه این حوزه تقریبا بیش از ۲۰ برابر می‌شود و این یعنی انقلابی در ورزش کشور  که با آن می‌توان به همه مسائل از جمله مسائل زیربنایی توجه کرد.

وی با اشاره به اینکه این مواد را مجلس اضافه کرد و در لایحه دولت وجود نداشت، گفت: دیگر مسئولان وزرشی نباید کمبود بودجه را در این حوزه‌ها و برای اعزام تیم‌های ورزشی، برگزاری مسابقات و … بهانه کنند؛ چرا که با این اعتبارات و پیش‌بینی‌های صورت‌گرفته ورزش کشور متحول می‌شود و وزارت ورزش باید برنامه داشته باشد تا بتواند همه بخش‌ها را پوشش لازم دهد.

نایب رئیس فراکسیون ورزش مجلس به خانه ملت افزود: اعتبارات تعلق یافته به بخش ورزش در برنامه ششم حدود ۱۳۰۰ میلیارد است که منبع درآمدی آن پیش‌بینی شده لذا اگر دولت آن را به درستی تخصیص دهد، شاهد  اتفاقات مثبتی در این عرصه خواهیم بود./مهر