تمجید کمیته بینالمللی المپیک از والیبال ایران
سایت کمیته بینالمللی المپیک با تمجید از پیشرفتهای والیبال ایران در سالهای اخیر، ایران را مدعی اصلی صعود به المپیک ریو و حتی رسیدن به مدال در این رقابتها معرفی کرد. به گزارش “مازنداسپرت” از ایسنا، تیم ملی والیبال ایران در چند سال گذشته پیشرفت زیادی کرده است و توانسته به سلطه شرقیها در […]

سایت کمیته بینالمللی المپیک با تمجید از پیشرفتهای والیبال ایران در سالهای اخیر، ایران را مدعی اصلی صعود به المپیک ریو و حتی رسیدن به مدال در این رقابتها معرفی کرد.
به گزارش “مازنداسپرت” از ایسنا، تیم ملی والیبال ایران در چند سال گذشته پیشرفت زیادی کرده است و توانسته به سلطه شرقیها در قاره کهن پایان دهد و در گوانگجو و در بازیهای آسیایی عنوان قهرمانی را کسب کرد. موفقیت والیبال ایران تنها به قاره آسیا محدود نشده است. حضور موفقیت آمیز در سه دوره لیگ جهانی اثبات میکند که والیبال ایران خودش را به سطح اول دنیا رسانده است و در حال حاضر تنها نبود یک موفقیت در کلکسیون افتخارات والیبال ایران به چشم می خورد و آن هم حضور نداشتن در بازیهای المپیک است. اتفاقی که احتمالا امسال طلسم آن میشکند و تیم ملی والیبال ایران جواز حضور در بازیهای المپیک ریو را به دست خواهد آورد.
سایت بازیهای المپیک در گزارشی به موفقیت تیم ملی والیبال ایران و حضور در المپیک ریو پرداخته است که در زیر می خوانید:
تاریخچه والیبال در ایران به اوایل ۱۹۲۰ بر میگردد. زمانی که این رشته ورزشی در ایران به عنوان ورزشی دانشگاهی محبوبیت یافت، ولی ۳۰ سال طول کشید که تیم ملی والیبال ایران اولین بازی رسمی خود را انجام دهد. این اتفاق در سال ۱۹۵۰ رخ داد و با وجود محبوبیت روز افزون این رشته ورزشی در ایران در طول دهههای پیشرو موفقیتهای تیم ملی والیبال ایران در عرصه جهانی به همین چند سال پیش بر میگردد.
در حالی که تیم ملی والیبال ایران تلاش میکند تا جواز حضور در بازیهای المپیک ریو را به دست آورد، پیشرفتی که در طول چند سال گذشته طی کرده است، فوقالعاده بوده است. تیم ملی والیبال ایران در سال ۲۰۱۱ پس از بیست سال غیبت به جام جهانی رسید و در دو دوره قهرمانی جهان شرکت کرد. آنها در سال ۲۰۱۳ در جام garand بالاتر از کشورهای ژاپن و آمریکا در رده چهارم قرار گرفت.
تیم ملی والیبال ایران در سال ۲۰۱۳ برای دومین بار قهرمان آسیا شد. آنها اولین قهرمانیشان در سال ۲۰۱۱ رقم خورده بود، ولی بلندترین گام ایران برای پیشرفت از زمانی اتفاق افتاد که اسلوبودان کواچ صربستانی هدایت تیم ملی والیبال ایران را بر عهده گرفت.
کواچ که در المپیک ۱۹۹۶ آتالانتا به همراه یوگسلاوی به مدال برنز المپیک رسیده بود، هدایت تیم ملی والیبال ایران را پذیرفت. والیبالیستهای ایرانی در ژوئن ۲۰۱۵ بهترین نمایش تاریخی خودشان را به نمایش گذاشتند و موفق شدند در خانه آمریکا، قهرمان دوره گذشته لیگ جهانی را در دو بازی پی در پی شکست دهند.
این دیدار در حضور ۱۲ هزار تماشاگر مشتاق در ورزشگاه آزادی برگزار شد و به خودی خود تمامی پیشرفتهای اخیر والیبال ایران را نشان داد.
هر چند سرمربی صربستانی ایران پیش از دیدار برابر آمریکا نیز می خواست انتظارات را از مردانش کم کند و گفت آمریکا بهترین تیم جهان است و کسانی که فکر میکنند ما باید آمریکا را شکست دهیم درکی از والیبال ندارند.
در واقع تیم ملی ایران یکی از شگفتیهای لیگ جهانی را خلق کرد و توانست آمریکای مدعی را در سه ست شکست دهد و دو روز بعد این نتیجه ارزشمند را تکرار کرد و باعث شد جان اسپرا، سرمربی تیم ملی آمریکا اعتراف کند که آنها مقهور قدرت والیبالیستهای ایرانی شدهاند.
بنا به گفته کارلو ساتی، مربی بدنساز تیم ملی والیبال آمریکا، ایرانیها با قدرت بدنی فوقالعاده و تلاش زیادشان توانستند آمریکا را شکست دهند.
او درباره این نتیجه گفت: ما پنج هفته برای این دیدار تلاش کردیم. هر هفته ۹ جلسه تمرینی دو یا سه ساعته داشتیم و با وزنههای زیادی سر و کار داشتیم، ولی در این دیدار این ایران بود که کاملا از ما سر بود.
کار تیمی ایران سرعت و دقت در برنامههای تمرینی در دو بازی برابر آمریکا کاملا واضح بود و باعث شد ساتی این موضوع را اعتراف کند.
در والیبال وقتی شما درباره قدرت بدنی صحبت می کنید، منظورتان قد بازیکن و عضلات آنها است. بازیکنان تیم ملی والیبال ایران قطعا هم اندازه آمریکاییها بلند قامت نبود، ولی آنها پرشهای بلندی داشتند و سرعت زیادی در کارشان بود و این کار ما را سخت کرد.
البته در کنار قدرتی که تیم ملی والیبال ایران داشته است باید این را اشاره کرد که هواداران والیبال در این کشور نقش زیادی در موفقیتهای آنها داشتند و باعث شد تا سکوی اتکای خوبی برای رسیدن به والیبال ایران به المپیک ۲۰۱۶ ریو باشد.
آنها هم اکنون خودشان را یک مدعی جدی برای صعود به المپیک می دانند و شاید هم رسیدن به مدال المپیک.
منبع:ورزش۳
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0