مدیرکل ورزش و جوانان مازندران: نقش مدیران مازندران در اجرای برنامه اوقات فراغت کمرنگ است
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با اشاره به اینکه نقش مدیران استان در برنامههای اوقات فراغت بسیار کمرنگ است، گفت: کارشناسانی که در جلسات حضور پیدا میکنند کمترین آمادگی برای ارائه نظر و برنامه دارند. به گزارش مازند اسپرت ، حبیب حسینزادگان صبح امروز در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان در استانداری مازندران اظهار کرد: […]
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با اشاره به اینکه نقش مدیران استان در برنامههای اوقات فراغت بسیار کمرنگ است، گفت: کارشناسانی که در جلسات حضور پیدا میکنند کمترین آمادگی برای ارائه نظر و برنامه دارند.
به گزارش مازند اسپرت ، حبیب حسینزادگان صبح امروز در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان در استانداری مازندران اظهار کرد: ساماندهی امور جوانان اهمیت بسیار زیادی دارد که نیاز است دستگاههای اجرایی استان در این امور با دبیرخانه این ستاد همکاری مناسبی داشته باشند.
وی تصریح کرد: بعد از اتمام تعطیلات ۵۲۰ هزار دانشآموز از مدرسه خارج شدند که نیاز است برنامه مدونی برای ساماندهی این دانشآموزان در استان تدوین شود که از اوقات فراغت آنها بهخوبی بهرهبرداری شود.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران با اعلام اینکه جلسه اوقات فراغت باید مورد توجه همه دستگاههای اجرایی استان قرار گیرد، افزود: همه تلاشها باید برای غنیسازی اوقات فراغت انجام شود تا از این ظرفیت برای هدایت نسل جوان و نوجوان بهخوبی استفاده شود.
وی اظهار کرد: آموزش و پرورش سال گذشته در پرتال برنامههای اوقات فراغت را به استانداری اعلام میکرد که نیاز است امسال نیز این روند ادامه پیدا کند.
حسینزادگان با انتقاد از عملکرد برخی از مدیران دستگاههای اجرایی که خودشان در جلسه حضور پیدا نمیکنند و برنامه مدونی هم در این حوزه ندارند، گفت: برخی از کارشناسانی که در این جلسه حضور یافتند به جای انتقاد از نحوه برگزاری برنامه اوقات فراغت ابتدا نقش دستگاه خودشان را احصا کنند.
وی با اعلام اینکه نقش مدیران استان در برنامههای اوقات فراغت بسیار کمرنگ است، تصریح کرد: کارشناسانی که در این جلسه هم حضور پیدا میکنند کمترین آمادگی برای ارائه نظر و برنامه دارند.
مدیرکل ورزش و جوانان مازندران خطاب به دستگاههای اجرایی که کارشناسان خودشان را به این برنامه فرستادند، یادآور شد: کارشناسانی که قرار است به جای مدیران در این جلسه حضور پیدا کنند مصوبات قبلی این جلسات را مطالعه و نسبت به وظیفه ذاتی دستگاه خود اطلاعات کافی داشته باشند تا بعد از آن به عنوان منتقد ظاهر شوند.
وی با اشاره به اینکه بودجه خاصی برای ساماندهی اوقات فراغت در اختیار استانداری و ورزش و جوانان استان نیست، بیان داشت: استانداری و ورزش و جوانان به عنوان هماهنگکننده دستگاهها در این حوزه وارد شدند.
حسینزادگان در پایان گفت: برگزاری این جلسات به این منظور است که ظرفیت دستگاههای اجرایی برای اجرای موفق طرح اوقات فراغت در اختیار دبیرخانه قرار گیرد تا نسبت به اطلاعرسانی و نیز تهیه طرح اقدام شود./فارس
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0