طنز هفته؛ فیل برخی ها یاد هندوستان کرد / غذام به روی گازه، تیم حریف می بازه!
این روزها و بعد از اینکه همگان بانوان سایر کشورها را در حین بازی والیبال دیدند، برخی باز دوباره فیلشان یاد هندوستان کرد و یاد حضور بانوان در ورزشگاهها افتادند!
به گزارش مازند اسپرت (مازند ورزش)،این روزها و بعد از اینکه همگان بانوان سایر کشورها را در حین بازی والیبال دیدند، برخی باز دوباره فیلشان یاد هندوستان کرد و یاد حضور بانوان در ورزشگاهها افتادند!
برایشان این شعارها طبیعی است!
در همین زمینه در ابتدا لازم است پاسخی بدهیم به این سؤال که چرا خانمهای خارجیها توانستند به ورزشگاه بیایند، اما خانمهای ایرانی موفق به کسب چنین افتخاری نشدند!
دلیل اول: خانمهای خارجی زبان فارسی را متوجه نمیشوند! به همین خاطر اگر یکوقت داور خلاف میل تماشاگران سوت بزند و آقایان تصمیم بگیرند یادی از خانواده داور و بازیکنان تیم حریف کنند، خانمها متوجه نمیشوند!
دلیل دوم: این خارجیها که عفت کلام حالیشان نمیشود! اصلاً نگاهی به سریالهای برزیلی و کلمبیایی بیندازید! واقعاً فکر میکنید آنها همین حرفهایی را میزنند که دوبلهشده؟! … نگاهی به نسخه اصلی این سریالها بیندازید تا متوجه شوید کلاً برایشان این شعارها و حرفها طبیعی است!
غذام به روی گازه، تیم حریف می بازه!
در همین زمینه گروه طنز ما؛ اقدام به بررسی حضور بانوان در ورزشگاهها کرد و به این نتیجه رسید با آمدن خانمها به استادیومهای ورزشی، شاهد اتفاقات زیر خواهیم بود:
۱ – تنوع شعارها در ورزشگاهها: احتمالاً با حضور بانوان در ورزشگاهها با شعارهای جدیدی از سوی تماشاچیان روبرو شویم؛ ازجمله: “غذام به روی گازه، تیم حریف می بازه!”
این تنوع شعار باعث خواهد شد دیگر از دست شعارهای خستهکننده قدیمی همچون “روبرو آمادهباش!” و “چیکارش می کنه؟! سوراخ، سوراخش میکنه!” و … راحت باشیم!
۲ – افزایش اختلافات خانوادگی: احتمالاً بعد از هر فوتبال در خانه، فوتبالیستها باهمسرانشان دعواهایی اینچنینی داشته باشند.
خانم فوتبالیست: خودم از توی پخش زنده دیدم! چرا وقتی گل زدی رفتی به سمت تماشاچیهای خانم و خوشحالی کردی؟! چرا اون خانومه که مانتوی قهوهای داشت اینقدر محکم برات دست میزد؟! اسمش چیه؟! … اصلاً چرا امروز اینقدر خوب فوتبال بازی کردی؟! دلیل ۳ تا گل زدنت چی بود؟! … نکنه میخواستی جلوی همون خانومه خودشیرین بازی در بیاری!
۳ – افزایش پرتاب اشیا به وسط زمین چمن: با ورود خانمها به ورزشگاهها، احتمالاً نظم بازیها دچار مشکل خواهد شد. هرچند خانمها اهل ترقه و امثالهم نیستند، اما پیشبینی میشود با ورودشان به استادیومها شاهد پرتاب ملاقه و بشقاب به داخل زمین چمن باشیم!
شاید با خودتان بگویید میشود در جلوی درهای استادیوم آنها را بازرسی بدنی کرد؛ منتها این کار هم نمیتواند مانعی برای بانوان باشد! اگر ملاقه و بشقاب نداشته باشند، درنهایت از لنگهکفششان میگذرند و آنها را به سمت بازیکن تیم حریف یا داوری که به ضرر تیمشان سوت زده، پرتاب میکنند … در قدرت خانمها شک نکنید، هم ضرب دستشان خوب است و هم هدفگیریشان عالی است! …فکر میکنید برآمدگی روی سر من چطور اتفاق افتاده است؟!
راهکارهایی برای حضور بانوان در ورزشگاهها
چسب زدن دهن آقایان!
همانطور که میدانید و یا شاید هم نمیدانید، در ورزشگاهها برخی مواقع شعارهای مثبت هجده داده میشود که خوبیت ندارد خانواده بشوند! همین مورد باعث شده است که حتی برخی خانوادهها وقتی بازیها را از تلویزیون هم تماشا میکنند صدای تلویزیون را کم کنند!
البته برخی برای این معضل پیشنهادهایی اینچنینی دارند:
۱ – بالا بردن فرهنگ تماشاگران: خوشبختانه این مورد باقدرت در حال انجام است و بودجه بسیار زیادی هم برایش در نظر گرفتهشده است! اخیراً گروهی هنرمند هم به خارجرفتهاند و با شلوارک ازآنجا عکسهای خودشان را برایمان فرستادهاند! با چنین کارهای فرهنگیای مطمئناً در آیندهای نهچندان دور شاهد بالا رفتن فرهنگ تماشاچیان در ورزشگاهها و درنهایت ریشهکن شدن الفاظ ناپاک از فوتبالمان خواهیم شد!
چند روز پیش هم دومین نمایشگاه فرهنگی ما در خارج برگزار شد تا شاید باعث کاهش اختلافات فرهنگی ما با خارجیها شود! … کلاً همهچیز به هم ربط دارد، شما خواننده گرامی هم اینقدر گیر ندهید که چگونه با چنین کارهایی میشود باعث افزایش فرهنگ در میان تماشاگران شد!
۲ – زنانه، مردانه: راهکار دیگر این است ورزشگاه را زنانه، مردانه کنیم! بدین ترتیب که یکی از نیمهها مردان به ورزشگاه بیایند و از دیدن مسابقه لذت ببرند و در نیمه بعدی مردان بروند و زنان بیایند!
۳ – پاک کردن صورتمسئله: راهکار دیگر هم این است که یا در هنگام ورود آقایان به دهان آنها چسب بزنیم و یا اینکه در هنگام ورود خانمها در گوششان پنبه فروکنیم! البته اگر هر دو کار را باهم انجام بدهیم مطمئنتر است! شاید اینطوری کمی فضای استادیومهای ورزشی برای حضور بانوان مناسبتر شود!
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0